web caruman small.jpg

INFAK TETAP SECARA BULANAN UNTUK SYRIA

Peperangan di Syria telah memasuki tahun kelapan dan kini sejumlah hampir 7 juta pelarian dan rakyatnya yang terkesan dengan konflik kemanusiaan yang terjadi. Bersama Malaysia For Syria (MFS) untuk terus membantu mereka yang memerlukan dalam bentuk keperluan makanan, kesihatan dan pendidikan secara berterusan.

Sejumlah RM4 juta diperlukan bagi tahun 2019 untuk menampung pelbagai bantuan kemanusiaan yang diusahakan MFS bagi meringankan beban rakyat Syria. Sumbangan bulanan anda mampu untuk menyelamatkan nyawa mereka yang tidak berdosa dan membantu mereka membina kembali kehidupan seperi biasa.

Anda nak tahu cara mudah BERINFAK PADA SETIAP BULAN?

Selepas ini anda tidak perlu lagi menulis dan menghafal nombor akaun kami dan mengambil masa setiap bulan untuk membuat pindahan INFAK ke akaun kami.

 

Kami telah menyediakan platform yang mudah buat anda melaksanakan INFAK BULANAN ini dan mengambil keberkatan dan kemuliaan Zulkaedah, kami menyeru kepada anda yang budiman untuk melaksanakan potongan INFAK BULANAN yang pertama anda mulai hari ini.

 

Jom KONGSI REZEKI untuk membantu rakyat Syria secara ISTIQAMAH, lebih MUDAH dan lebih CEPAT!

Dermawan MLLFS dah bersedia nak infaq setiap bulan dengan cara mudah dan cepat? Klik jumlah sumbangan pilihan anda di bawah dan secara automatik anda akan ke halaman pendaftaran bayaran infak.
download-2.png
images.png
fpx_lg.jpg
Verified by Visa-250x250.jpg
download-1.png
Jika terdapat sebarang persoalan berkaitan dengan caruman bulanan, boleh hubungi wakil kami melalui Whatsapp di 019-255 3441 atau tekan butang disebelah: